Plus2017-08-11T12:44:39+01:00

Plus Keukenblad

  • slide link=””]http://claireconcept.com/wp-content/uploads/2013/01/plus_kb11.jpg[/fusion_slide]
  • slide link=””]http://claireconcept.com/wp-content/uploads/2013/01/plus_kb12.jpg[/fusion_slide]
Nederland telt 259 PLUS supermarkten, gerund door 216 zelfstandige PLUS ondernemers. De PLUS supermarkten onderscheiden zich door de volgende merkwaarden:

  • Aandacht. Elke PLUS kenmerkt zich door echte aandacht en de beste service.
  • Kwaliteit. Alle producten, medewerkers en winkels zijn van hoge kwaliteit.
  • Lokaal. Elke PLUS voert een breed assortiment verse en lokaal geproduceerde artikelen tegen scherpe prijzen en is sterk betrokken bij de lokale gemeenschap.
  • Verantwoord. Voor alle PLUS ondernemers staat dier- en milieuvriendelijk werken voorop. In de PLUS supermarkten vindt u dan ook een groot aantal biologische en Fairtrade producten.
Gedurende een lange periode heeft PLUS een eigen magazine uitgebracht onder de naam ‘Keukenblad’ met hierin maandelijks aandacht voor hun brede assortiment en goede service. Voor het 5-jarig jubileum is ook een ‘Keukenboek’ uitgegeven met de ‘lekkerste recepten uit die 5 jaar’.
Onder de verantwoordelijkheid van Pluspoint zat ik in de redactie van het Keukenblad. Verder verzorgde ik de vormgeving en fotografiebegeleiding van dit maandelijks magazine.
De belangrijkste basiswaarden van het formuleconcept van Plus: Vers, Voordeel, Kwaliteit en Service werden in dit magazine uitgedragen maar ook culinaire inspiratie en lekkere recepten; van de traditionele Hollandse keuken tot verrassende gerechten van over de hele wereld. Smakelijk gepresenteerd, helder en overzichtelijk beschreven en voorzien van een wijnsuggestie en diverse variatiemogelijkheden. Verder veel handige tips. Voor in de keuken, maar ook voor allerlei huishoudelijke karweitjes.Ook de kinderen hadden een eigen spread.