Intermax2017-08-17T20:01:24+01:00

Intermax huisstijl en communicatie
Intermax Hosting is een dynamisch hostingbedrijf dat voornamelijk bestaat uit jonge, gedreven mensen, die een passie hebben voor het internet.
Hoe krijgt Intermax een eigen gezicht naar de buitenwereld waarin zij laten zien wie ze zijn en ontwikkel dit concept verder naar de diverse in- en externe communicatiemiddellen als huisstijl, website, advertenties, informatieleaflets e.d.
Samen met Serge van Marion is voor dit bedrijf een nieuw communicatieconcept ontwikkeld. Vanuit nieuwsgierigheid is Intermax ooit begonnen met internetservices. Dat was lang voordat de massa er mee bezig was. Die nieuwsgierige aard heeft altijd gezorgd voor innovatieve oplossing en het meedenken met klanten. Hierdoor zijn er een flink aantal standaarddiensten en services ontwikkeld, die elke hostingprovider kan bieden. Waar Intermax zich echter in onderscheidt, is de menselijke maat van de organisatie. In bedrijven waar mensen medewerkers worden, lijkt dat soms vergeten. Maar bij Intermax werken mensen die rekening houden met het feit dat hun klant ook gewoon een mens is, die vrije tijd nodig heeft en die ook andere dingen aan z’n hoofd heeft. Die menselijke maat uit zich in de werkwijze, maar ook in het personeelsbeleid. Daarom zegt Intermax: People Powered Cloudsourcing.
Het concept:People Powered Cloudsourcing. communiceert vanuit het waarom van de dienstverlening: de oplossing die geboden wordt, de service die verbeterd wordt en de waarde ervan voor de klant.