home2017-08-11T14:33:42+01:00

Van huisstijl tot website, van advertentie tot magazine

Helder&mooi

Een merk communiceert uitsluitend als het volledig helder is. Alleen het resultaat telt. Mijn ontwerpen zijn dus zowel creatief, als ook heel functioneel. Graag bedenk ik kleine en grote ideeën en breng deze tot leven door het maken van mooie dingen. Door persoonlijk contact met mijn klanten hou ik de lijnen kort. Dus geen ruis op de lijn, nergens overhead-kosten. Betrokkenheid bij uw communicatievraagstuk is een vanzelfsprekendheid. Klik hier voor een snelle blik op mijn werk. En klik hier voor een kennismaking. Veel kijkplezier!

Testimonials

Claire is een zeer vriendelijke en professionele vrouw, die zich volledig verdiept in de vraag van de klant. Hierdoor is haar advies op maat en levert ze creatieve producten! Onze nieuwe huisstijl voor de Primaned Academy is volledig op haar concept gebaseerd en we zijn er ontzettend blij mee. Fijne samenwerking :)! 
Antonella Schenk, Primaned Academy
Claire heeft voor diverse van onze labels prachtige ontwerpen gemaakt. Of het nu ging om een website, plastic tas, product verpakking, advertentie of folder, telkens wist ze ons weer te verrassen met goed doordachte ontwerpen en was het voor ons lastig kiezen. Hierbij ervaren we het als erg prettig dat ze met ons meedenkt, wat zonder twijfel een toegevoegde waarde heeft op het eindresultaat.
Edgar van Schie, Deleukstetaartenshop
Claire was een uiterst plezierige collega die zich met veel enthousiasme op haar werk stortte. Ze kan zich uitstekend inleven in de diverse doelgroepen van de klanten en weet dit snel te vertalen in ideeën en vormgeving die precies het gevoel van zo”n doelgroep weten te vangen. Dit alles met een eigen stijl die je gerust de flair van Claire kunt noemen.

Jan Leydes, Pluspoint
Voor onze ondernemingen heeft Claire de website en de huisstijl ontworpen. Zo ontwierp zij onder meer de site van Verkoopjevordering.nl. Claire”s ontwerpen zijn onderscheidend en duidelijk. De huisstijl past ons als een goed zittende jas. Wij zijn fan van Claire en haar werk.
Rob de Haan, Verkoopjevordering.nl

[fusion_testimonial name=”2 Mèt” company=”Marketing

Reclame

Interactie

Drukwerkadvies”]Claire is voor ons een creatieve rots in de branding. Niet alleen in tijden van tegenwind. Met haar brede ervaring en heldere kijk op dingen, navigeert ze elke opdracht naar een veilige haven. Veilig maar nooit voorspelbaar. Want de frisse wind die door haar ontwerpen waait, blijft je verrassen. Haar concepten zijn goed doortimmert, eigentijds en altijd binnen de deadline. Begeleid door een lach en inclusief een goed advies.[/fusion_testimonial]

Elke keer kom ik er bij Claire achter dat je sommige dingen niet zelf moet willen doen; snelheid, professionaliteit en originaliteit kenmerken Claire en ook haar kleurgebruik is altijd out of the box
Sander Meijers , Meijers Weijerman Vermogensbeheer
Claire is supercreatief en heel prettig om mee te werken. Ze zorgt voor een professionele uitstraling van al onze communicatie. Ik zou haar absoluut aanbevelen.
Antje van Essen , Glas & Vork
In de 20 jaar dat ik nu met Claire samenwerk, ben ik telkens weer blij verrast met haar creativeit. Logo”s, huisstijlen en websites zijn altijd origineel, passend bij de merk-identiteit. Daarnaast werkt ze zeer professioneel en dat maakt het zoveel prettiger. Kortom, Claire is mijn favoriete design-ster!
Jacques Soudan, 3J Computer Services
Claire is een nieuwsgierige creatief: altijd op zoek naar iets vernieuwends en iets beters. Als ik met haar werk, dan weet ik dat ze met iets goeds komt, maar dat ze bovenal openstaat om er samen nog iets beters van te maken! Gedegen vakkennis lijkt een schaars goed, maar Claire beheerst haar vak tot in de puntjes. En ik geef toe dat onze gedeelde passie voor taart van Koekela zeker bijdraagt aan de fantastische klik die ik met haar heb.
Serge van Marion, copywriter
Wij waren verrast door het goed doordachte ontwerp van onze huisstijl. Het bleek een exacte vertaling te zijn van wat wij op dit moment al willen uitstralen en laat ruimte voor de ontwikkeling die wij voor ogen hebben met ons bedrijf Carma Delight. Daarnaast is Claire’s blijvende betrokkenheid een kwaliteit die haar van velen onderscheidt. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking!
Margreet Boer & Caroline Oosterbaan, Carma Delight

[/fusion_testimonials]