Carma Delight2017-08-13T11:32:22+01:00

Carma Delight

Vier het leven licht. Dat is de gedachte achter het nieuwe bedrijf Carma Delight. LED-verlichting en decoraties gefocused op een thema zoals Kerst, Halloween, Valentijn, Huwelijk, Pasen, e.d.
De vraag was om een logo, huisstijl en website/webshop te ontwikkelen die het gevoel van Venetiaans carnaval met zich mee brengen. Feestelijk, stralend, mysterieus maar eigentijds gericht op bedrijfsleven en particulier.
Het logo is opgebouwd uit slingerelementen maar blijft toch strak. Het kleurgebruik lijkt op de straling van een lamp.Passend bij de huisstijl is een website ontworpen in WordPress waarin de verschillende collecties worden getoond en worden gelinked aan de webshop voor de particuliere klant.

Wij waren verrast door het goed doordachte ontwerp van onze huisstijl. Het bleek een exacte vertaling te zijn van wat wij op dit moment al willen uitstralen en laat ruimte voor de ontwikkeling die wij voor ogen hebben met ons bedrijf Carma Delight. Daarnaast is Claire’s blijvende betrokkenheid een kwaliteit die haar van velen onderscheidt. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking!
Margreet Boer & Caroline Oosterbaan, Carma Delight